Laskiaistiistaina kympit järjestivät koko talon väelle laskiaisriehan. Ohjelmassa oli monenmoista aktiviteettia, joista tietysti tärkeimpänä mäenlasku Raudaskylän vauhdikkaassa pulkkamäessä.

Mäenlaskussa käytiin myös eri luokkien ja opettajien välinen mäenlaskukisa. Kisa käytiin viestimuotoisena. Joka joukkueessa oli neljä jäsentä, joiden piti ensin laskea mäki alas ja sen jälkeen juosta ylös tuomaan pulkka seuraavalle laskijalle. Painovoiman lisäksi tarvittiin siis myös voimaa reisilihaksiin… Mäenlaskukisassa käytiin kovaa taistoa, kuten seuraavista kuvista voi päätellä.

 

 

Mäenlaskukisan voittoon laski lukion ykkösluokan poikien joukkue. Onnittelut! Palkinnoksi pojat saivat lahjakortin opiston Pikkupuotiin karkkiostoksille.

Mäenlaskun jälkeen paistettiin kodassa makkaraa. Hyvää oli!

 

Tankkauksen jälkeen oli vuorossa hankifutista, jossa pelattiin tiukka ja luminen ottelu. Peli päättyi tasapeliin, joten kaikille jäi hyvä mieli. Ja paljon lunta kenkien sisään… Kieli ulkona Onneksi ruokalassa oli tarjolla kuumaa kaakota ja laskiaispullia. ALla pari kuvaa pelin tiimellyksestä.

 

Lopuksi kaikkien näitten ulkoaktiviteettien jälkeen oli luentosaliin viritetty karaokelaitteet. Rohkeimmat (ja rokeimmat Cool )opiskelijoista kävivät vetäisemässä yhden tai useamman viisun. Tämä olikin hyvä päätös päivälle.

Olipa mukavaa!